tirsdag den 22. marts 2022

Afslutning for Vikingerne den 22. marts 2022.

I strålende sol og behagelig temperaturer på 12°c og nul vind og en bane som var tør og hård med rul fik vi spillet sidste runde hos Vikingerene.

Vintehalvårets vinder blev Alf

Peder tog sig af 2. pladsen

Vagn 3. pladsen 

Flittigste deltager: Ib

Topplaceringerne foreviget af Anders

Ib, Alf, Peder og Vagn Foto© Anders A. Bendtsen


"Når man ser disse 4 flotte, glade og veltrænede mænd, kommer man straks til at tænke på sportsstjerner. Og ja - rigtigt gættet -de er vinderne af årets semiprofessionelle vikingeturnering og står her - for nogles vedkommende - og vifter med deres betydelige præmiecheck! De har været flittige til at møde op - også i regnvejr - og så har de ikke mindst spillet godt. Afgørelsen faldt på sidste spilledag. Alf vandt foran Peder, Vagn og Ib. Der var ikke præmie til 4. pladsen, men til gengæld vandt Ib den eftertragtede og ærefulde flidspræmie. 

Andre har spillet godt, men har haft mange forsømmelser, mens andre igen - herunder formanden - har haft et pænt fremmøde uden den helt store spillemæssige pointhøst!
Hvis man vil ændre reglerne, så flere kommer i betragtning til en af de flotte præmier, kunne man overveje at give en præmie for flest mulige vundne ekstra slag. Så ville helt andre kompetencer komme i betragtning!

Tak for denne sæson. Vi har vist alle haft det sjovt og hyggeligt under og efter runderne, og det er som bekendt det vigtigste. Vi mødes igen til vikingeduel i starten af oktober 2022.

Hilsen Anders"

.

Tak for en dejlig vintersæson.

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dit bidrag. Vh Erhardt Ecklon