onsdag den 15. april 2020

Sidste retningslinjer fra Svendborg Golfklub den 15. april 2020.

Kære medlem

Banen er nu åbnet så der fremover kan bookes 4 bolde og lige pt. kan man ha' 2 tidsreservationer ad gangen - det vurderer vi løbende på og sætter evt. op til 3, hvis tingene glider og der er plads til alle.

Medlemmer med årskort kan som de eneste pt. leje buggyer - alene af den grund, at de skal rengøres imellem hver kørsel og det bliver svært med for mange udlejninger. Medlemmerne i denne gruppe er orienteret omkring retninglinjerne for brug af disse. Vi vurderer igen løbende på hvordan det går og kan ændre i forhold til disse evalueringer.

Brug af Driving Range kommer til at foregå med tidsbestilling - alene af den grund, at vi ikke ønsker ventetid, hvis rangen er fuld, da vi så nemt kommer til at overtræde forsamlingsforbuddet med 10 personer på samme område. Det er sat op således at man kan bestille tid på hver måtte (9 måtter/pladser) - tiden er af 20 min varighed og man kan bestille op til 2 tider ad gangen - enten lige efter hinanden eller på forskellige tidspunkter. Når du har brugt din tid, så kan du med det samme booke en ny, hvis der er flere ledige.

Der er lavet retningslinjer for håndtering af kurve og bolde - de hænger ved boldkassen - og der er sat håndsprit, desinficerende middel og vådservietter frem.

Vi ved, at det er omstændigt og besværligt med alle disse retningslinjer, men som klub er vi nødt til at tage rigtig mange forholdsregler, for at undgå smittekilder og for at overholde forsamlingsforbuddet.
Toilettet på banen er åbnet igen og der er sat håndsprit, desinficerende middel og vådservietter frem og der hænger retningslinjer på væggen, som I bedes følge.

HUSK at bekræfte din tid i Golfbox APP'en.

Det gælder både på golfbanerne og på Driving Range.

Der er flere der har bedt om adgang til scorekort, så i aften bliver der lagt en PDF fil op på forsiden af hjemmesiden - både til 18 huls og 9 huls banen, så kan du printe det derhjemme.

Og lige til allersidst - nok det mest kedelige i denne situation - det er kun lige ud og spille eller træne og så hjem igen - desværre ingen hyggestunder på bænkene rundt omkring med de gode golfvenner.

Nu vi har flere spillere i boldene og åbnet træningsfaciliteterne, så skal der ikke så meget til at overtræde forsamlingsforbuddet og det ville jo være super ærgerligt at skulle lukke ned igen.

Jeg håber trods alt besværet, at I får nogle rigtig gode golf runder.

Mvh.
Golfmanager

Mette Meyer



Print scorekort:

18-hulsbanen

9-hulsbanen

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dit bidrag. Vh Erhardt Ecklon